Barion Pixel
Search
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

Kertészkedj zölden – segítünk

A Danuba Garden egy vegyszermentes és természetközeli életmódot hirdető kertészeti közösség Magyarországon.

love Csírázás, avagy a kezdetekről

Anyavállaltunk, a Danuba Kft., a hazai mezőgazdasági inputanyag piac egyik jelentős szereplője, már évek működik együtt a magyar gazdákkal és termelőkkel, vegyszermentes és organikus növényvédő, tápláló és növekedés-serkentő termékekre specializálódva.

De ez nem elég! Rád is szükségünk van annak érdekében, hogy maradandó változást érjünk el. Ahogy, azt a bölcs magyar mondás is tartja: Sok kicsi sokra megy!

Így hát, Magyarország szorgos hobbi- és kiskertészei zöldítésre fel!

loveAz első hajtások,
avagy cégünkről
és céljainkról bővebben…

A Danuba Gardent a zöld, környezet iránti lelkesedés és tettvágy táplálja. Célunk nemcsak egy zöldebb, organikusabb és természetközelibb Magyarország elérése, de az is, hogy vásárlóink önellátóbbakká váljanak a mai sok szempontból változó és viszontagságokkal teli világban.

„Konkrét célunk, hogy közösségünk tagjai megtermeljék a számukra szükséges zöldségeket, gyümölcsöket és hogy létrehozzanak egy zöld oázist otthonukban, ahol szabadon feltöltődhetnek.”

Ezért prémium minőségű, vegyszermentes és organikus eredetű termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy a legmagasabb színvonalú választékot hozzuk el neked! Például, prémium termékeinket a világ számos pontjáról válogattuk össze, mint Erdély, Magyarország, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság, Dél-Afrika…

Ezenkívül, minden termékünk vegyszermentes, mert A Danuba Gardennél hiszünk abban, hogy a természet már minden megoldással előállt problémáinkra, nekünk csak okosan kell ezeket felhasználnunk. Így termékeink vegyszerek helyett, organikus hatóanyagokat tartalmaznak, mint hasznos gombák, hasznos baktériumok, kitozán, algák vagy éppen a Leonardit, a világ legritkább és legjobb minőségű humusza.

love Virágozzunk együtt és építsük ki Magyarország legnagyobb Zöld közösségét!

Légy te is részese a Danuba Garden Zöld Közösségnek és teremtsd meg saját kiskertedet, zöld világodat. Oszd meg tapasztalataidat másokkal, és építsük együtt Magyarország zöld jövőjét!