Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

Ha nem vagy bejelenkezve, vagy még nem rendelkezel FELHASZNÁLÓI fiókkal, légyszíves kezdd ezzel:

Üdvözlünk az Danuba Garden viszonteladói regisztrációs oldalán! 

  1. A leggyorsabb módja annak, hogy Viszonteladói partnerünk legyél, ha kitöltöd a Viszonteladói regisztrációs űrlapunkat. Add meg adataidat, és szakértő kollégánk 1-2 napon belül jóváhagyja a jelentkezésedet. Megkérünk, hogy a regisztráció befejezésekor figyelmesen olvasd el, majd amennyiben egyetértesz vele, fogadd el a Viszonteladói partnerekre vonatkozó általános
    szerződési feltételeket.

  2. Ha van már kapcsolatod szaktanácsadó kollégánkkal, kérlek válaszd ki a listából. Ha még nincs, de szeretnéd, hogy szakmailag támogassuk munkádat, kérlek keresd fel kertészeti szaktanácsadónkat, vagy válassz a területileg illetékes kollégáink közül (link a Danuba értékesítőkhöz) Köszönjük.

  3. A regisztráció jóváhagyásról visszaigazoló e-mailt fogunk küldeni.

  4. Innentől kezdve, mint Viszonteladói partner tudsz webshopunkból vásárolni. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség többé kuponok használatára, hisz rendeléskor automatikusan a Viszonteladói árak fognak megjelenni számodra. A rendszer a rendeléseidet rögzíti.

  5. A rendelésleadás akár még egyszerűbben is működhet. Belépés után használd a kényelmes gyorsrendelő funkciót, amelyhez csak a termék nevére van szükséged. A kereső a jobb felső sarokban, a bejelentkezés ikon mellett található.

  6. Ha regisztrált partnerünk vagy, de elfelejtetted a belépési adataidat, vagy segítségre van szükséged, küldj e-mailt a lili.zajacz@danuba.hu e-mail címre.

Köszönjük, hogy csatlakozol zöld közösségünkhöz!

Sikeres bejelentkezés után
tölse újra az oldalt
a regisztráció folytatásához