Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

Kertészkedj zölden – segítünk

A Danuba Garden egy vegyszermentes és természetközeli életmódot hirdető kertészeti közösség Magyarországon.

love Csírázás, avagy a kezdetekről

Anyavállaltunk, a Danuba Kft., a hazai mezőgazdasági inputanyag piac egyik jelentős szereplője, már évek működik együtt a magyar gazdákkal és termelőkkel, vegyszermentes és organikus növényvédő, tápláló és növekedés-serkentő termékekre specializálódva.

De ez nem elég! Rád is szükségünk van annak érdekében, hogy maradandó változást érjünk el. Ahogy, azt a bölcs magyar mondás is tartja: Sok kicsi sokra megy!

Így hát, Magyarország szorgos hobbi- és kiskertészei zöldítésre fel!

loveAz első hajtások,
avagy cégünkről
és céljainkról bővebben…

A Danuba Gardent a zöld, környezet iránti lelkesedés és tettvágy táplálja. Célunk nemcsak egy zöldebb, organikusabb és természetközelibb Magyarország elérése, de az is, hogy vásárlóink önellátóbbakká váljanak a mai sok szempontból változó és viszontagságokkal teli világban.

„Konkrét célunk, hogy közösségünk tagjai megtermeljék a számukra szükséges zöldségeket, gyümölcsöket és hogy létrehozzanak egy zöld oázist otthonukban, ahol szabadon feltöltődhetnek.”

Ezért prémium minőségű, vegyszermentes és organikus eredetű termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy a legmagasabb színvonalú választékot hozzuk el neked! Például, prémium termékeinket a világ számos pontjáról válogattuk össze, mint Erdély, Magyarország, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság, Dél-Afrika…

Ezenkívül, minden termékünk vegyszermentes, mert A Danuba Gardennél hiszünk abban, hogy a természet már minden megoldással előállt problémáinkra, nekünk csak okosan kell ezeket felhasználnunk. Így termékeink vegyszerek helyett, organikus hatóanyagokat tartalmaznak, mint hasznos gombák, hasznos baktériumok, kitozán, algák vagy éppen a Leonardit, a világ legritkább és legjobb minőségű humusza.

love Virágozzunk együtt és építsük ki Magyarország legnagyobb Zöld közösségét!

Légy te is részese a Danuba Garden Zöld Közösségnek és teremtsd meg saját kiskertedet, zöld világodat. Oszd meg tapasztalataidat másokkal, és építsük együtt Magyarország zöld jövőjét!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kérlek adj meg érvényes URL-t