Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

Füvesítés előtti talaj előkészítés a Mikorrhiza gombával

Mikomax 10kg

Ahhoz, hogy zöld és életerős gyeped legyen a kertedben és, hogy mindenki csodájára járjon, a füvesítés előtti talaj előkészítés témáját te sem kerülheted ki.

Hadd mutassuk be 2 csodás, bio és vegyszermentes termékünket, melyek már a füvesítés előtt segítkeznek a gyep ápolásában.

Füvesítés előtti talaj előkészítés fontossága!

Itt sokan mindig arra gondolnak, hogy a különböző talajproblémákat orvosolják, viszont a talaj “megerősítése” is nagyon fontos a füvesítés előtti talaj előkészítésénél.

🍄 Mikomax – kezdeti lépések

Kis vagy akár nagyobb kert kezelésére is ideális a Danuba Garden MikoMax Garden (360 grammos) termékünk, vagy annak “nagytestvére” a MikoMax 10 kg-os kiszerelés.

A termékben található Mikorrhiza gomba arbuszkuláris, vagyis endo mikorrhiza, mely szimbiózist alakít ki a növények 90%-val, a gyeppel is.

Érdemes ezt a terméket az alábbi módon bejuttatni a talajba:

1. Füvesítés előtt kiszórni és sekélyen bedolgozni a talajba

2. A gyep magokkal összekeverni és egyben kijuttatni

Megvásárolható a DanubaGarden weboldalon található webshopban: MikoMax termék

Füvesítés előtti talaj előkészítés a Mikorrhiza gombával
Füvesítés előtti talaj előkészítés

👩‍🌾 Ino-Myc – ha már megvan a gyep…

Ebben az esetben is legalább két lehetőség van:

1. Gyepszellőztetés alkalmával bejuttatni a talaj felső rétegébe a Mikorrhiza gombát (MikoMax) és azt utána jól belocsolni.

2. Vagy, ami biztosabb, habár kicsit költségesebb, hogy az Ino-Myc folyékony Mikorrhiza terméket vásárolja meg a gyepre, amit arra ki kell permetezni és nagy mennyiségű vízzel beöntözni a legjobb hatás elérése érdekében.

További információ a Mikorrhiza gomba használatáról gyepesítéskor:

Füvesítés előtti talaj előkészítés – Összefoglaló

Ahogy olvashattad és láthattad, a termékeink komolyan támogatják a füvesítés előtti talaj előkészítését, hogy a gyeped utána kifogástalan és gyönyörű zöld legyen. Amennyiben maradt benned még kérdés, tedd fel nekünk az elérhetőségeink egyikén!