Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

Blackjak

Dózis: 2 dl/10 liter permetlé

Miben segít a humusztartalmú Blackjack?

  1. A Blackjak-ben lévő humusz javítja a talajminőséget
  2. Segíti azt, hogy a növény gyökere több vizet és tápanyagot tudjon felvenni
  3. A Blackjak előnye a többi humusz termékkel szemben, hogy nem lúgos anyaggal pl. nátrium/kálium hidroxiddal oldják fel, hogy az vízoldékony legyen, hanem apró kb. 4 mikronos méretűre aprítják egy gyémánt keménységű késekkel ellátott aprító hengerben

A Leonardit a barna és fekete szénhez hasonló. A bányászata is hasonlóan történik. Jó minőségű Leonardit található az USA-ban, Kanadában és Ausztráliában is. De, mint ahogy a Föld szén készlete is véges, így a Leonardit készlet is.

 

Minden kiskiszerelésű termékünk esetében, a gyártástól számított 18 hónapig garantálja a gyártója a megjelölt csíraszám, hatóanyagtartalom meglétét.

 

Görgess és olvasss tovább ⬇️

Kiszerelés: 0,2 L, 1 L, 20 L, 5 L

4.445 Ft101.600 Ft Bruttó

Részletes leírás

A Blackjak-ben lévő humuszt a növényünk gyökeréhez juttatva ott képes jelentősen megnövelni a víz és tápanyag felvehetőséget és javítani a talajminőséget. A kijuttatott Balckjak képes a környezetében ideális talajállapotot biztosítani a kultúrnövény gyökerének még akkor is, ha az egyébként szervesanyaggal, tápanyaggal rosszul ellátott, vagy rossz pH-val rendelkezik! Így használata rosszabb talajoknál szinte kötelező!

 

 

💚 Mire is jó?

A Blackjakkel lombot és talajt is kezelhet 1-2 dl/10 liter víz dózisban. A készítmény fekete színű, ami lombról néhány nap alatt eltűnik, de óvatosan kell kezelni járda, fehér fal mellett, mert bizony okozhat elszíneződést. A terméket használat előtt fel kell rázni, mert a palack falára, aljára ülepszik. Pont emiatt az öntözőkannát vagy permetezőt is jó többször még kiöblíteni, hogy egy csepp termék se vesszen kárba.

 

🌱 Mit tartalmaz a Blackjak? 

  • min. 28% szervesanyag
  • min. 20% természetes humusz képző anyagok

Legalább 28% szervesanyagot tartalmaz, melynek legalább 20%-a természetes humusz képző anyagok (Humin, fulvic, ulmik savak és huminok).

A Blackjak pH-ja egyedüliként a piacon az optimális 4-5 közötti, mely sokkal hatékonyabbá teszi a többi nátrium-/kálium-hid- roxidos (lúgos) kivonószert használó termékekkel szemben.

 

A Blackjak erős fekete színű, nagyon jól oldódik a vízben, de a flakont haszná- lat előtt mindig alaposan fel kell rázni, és többször kiöblíteni, mert ez szuszpenzió (szilárd részecskék lebegnek folyadékban).

 

🌱 Hogyan segít a Blackjak a növényeknek és a talajnak?

A Blackjak-ben lévő humuszt a talajba juttatva ott képes jelentősen megnövelni a víz és tápanyag felvehetőséget és javítani a talajminőséget. A kijuttatott Blackjak képes a környezetében ideális talajállapotot biztosítani a növény gyökerének még akkor is, ha az egyébként szerves- anyaggal, tápanyaggal rosszul ellátott, vagy nem ideális pH- val rendelkezik!

 

 

🤔 Tudta?

A legjobb minőségű szervesanyag a talajban a humusz, mely szivacsként köti meg a tápanyagokat és vizet, valamint életteret és táplálékot ad a talaj hasznos baktériumainak és gombáinak. A legjobb minőségű humuszt a kutatójáról Leonard professzorról nevezték el. Ezen Leonardit anyagok több 10 millió év alatt alakulnak ki és a világon csak nagyon kevés helyen bányászhatóak.

 

⚡️ Mi is az a Leonardit? 

A legjobb minőségű humuszt a kutatójáról, Leonard professzor- ról nevezték el. Ezen Leonardit anyagok több 10 mil- lió év alatt alakulnak ki és a világon csak nagyon kevés helyen bányászhatóak

A Danuba humusz tartalmú termékei mind Leonardit alapúak!

 

Blackjak és a tápelemek

Padova Egyetem mérése szerint a Blackjak az összes tápelem felvételét képes fokozni.

 

 

 

Videó a Danuba Garden vegyszermentes és bio termékeiről! A Kertész Kertje Pilisszentkereszten blog írója Szomorú Miklós tollából: “Jó félórás videót hoztam most nektek. De érdemes végignézni, vagy hallgatni. Talajélet, algák, michorriza gombák, és öko növényvédelem. Permetszerek és műtrágyák helyett használjuk ezen anyagokat. De természetesen maga a komposzt a legjobb ami történhet egy kertben. Velük csak tovább javíthatjuk és gyorsítjuk az egyensúly kialakulását.”

További kategóriájú termékeink: