Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

A Tricho Immun & az ūüćé = siker story

A Tricho Immun felfedezése

Ezen Trichoderma t√∂rzseket a Debreceni Egyetem kutat√≥i, Prof. Dr. Karaffa Erzs√©bet √©s Dr. Kov√°cs Csilla fedezte fel 2015-ben, a tokaji borr√©gi√≥ban. A szŇĎlŇĎtermesztŇĎk h√≠vt√°k ki az egyetem kutat√≥it, hogy seg√≠tsenek kital√°lni, hogy mi√©rt eg√©szs√©gesek egyes szŇĎlŇĎtŇĎk√©k, m√≠g m√°sok betegek. A kutat√°s sor√°n arra jutottak, hogy az eg√©szs√©ges tŇĎk√©kben mindig voltak bizonyos Trichoderma gomba t√∂rzsek. 

Mi az elŇĎnye a Tricho Immun alkalmaz√°s√°nak alm√°ban?

  1. Képes a káros gombákat semlegesíteni a növényben, így az egészségesebb lesz és nagyobb termést ad
  2. Mivel v√©di a gazdan√∂v√©nyt, √≠gy akad√°lyozza a k√°ros gomb√°k bejut√°s√°t a n√∂v√©nybe. Azon gomb√°k, melyek ‚Äěcsak‚ÄĚ a n√∂v√©ny felsz√≠nen k√°ros√≠tanak pl. lisztharmat, csak indirekt hat√°sa van.
  3. A k√©t Trichoderma t√∂rzs √°ltal termelt anyagok egyfajta probiotikumok a n√∂v√©ny sz√°m√°ra, melyek erŇĎs√≠tik az immunrendszer√©t √©s fokozz√°k a n√∂veked√©s√©t. Bepar√°s√≠tj√°k a sebeket!
Danuba Garden termékekkel kezelt, csodás almás
Használt Danuba Garden termékek: MikoMax & Tricho Immun

Mikor alkalmazzuk alm√°ban?

  1. Oltv√°ny elŇĎ√°ll√≠t√°skor, valamint telep√≠t√©s sor√°n A visszametszett gy√∂kereket √°ztassuk legal√°bb 24 √≥r√°ig a Tricho Immun 1%-os oldat√°ban (pl. 1 kg/ 100 liter v√≠z). JelentŇĎsen jav√≠tja az ered√©si er√©lyt!
  2. Lemos√≥ permetez√©s sor√°n, √∂n√°ll√≥an kijuttatva. M√°r 5 C fokos l√©ghŇĎm√©rs√©klet felett alkalmazhat√≥
  3. Veget√°ci√≥s idŇĎszakban a z√∂ld lombkoron√°ra kijuttatva a legelterjedtebb m√≥dja az alkalmaz√°s√°nak. Min√©l kor√°bbi fenof√°zisban juttassuk ki, hogy min√©l hamarabb tudja kifejteni a pozit√≠v hat√°s√°t!

Az almasz√ľret ut√°n is kijuttathat√≥ a n√∂v√©nyre, hogy azt megerŇĎs√≠tse √©s ellen√°ll√≥bb√° tegye a t√©li fagyokkal

Egészséges alma a Danuba Garden technológiával