Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

Tudjon meg többet a Danuba Garden BIO technológiájáról

Softguard

A Softgurad a legjobb kombinációs partnere a Tricho Immun-nak, mivel a Tricho Immun belülről, a SoftGuard pedig kívűlről védi a növényt. A Tricho Immunt minél hamarabb kell kijuttatni a fenológiában, a SoftGuard-ot pedig a várható baktérium vagy gomba támadást megelőzően.

MikoMax

A MikoMax-ban található 6 féle mikorrhiza törzs hifa fonala képes belenőni a kultúrnövény gyökerébe, és azzal kölcsönösen előnyös együttműködést – szimbiózist – kialakítani. A Gomba hússzú hifa fonalaival foszfort, nitrogént, vizet és egyéb tápanyagokat szállít a növénynek, az pedig cserében kész tápanyagokkal pl. cukrok és aminósavak táplálja. Mikorrhiza gomba használatával jelentősen csökkentheti a műtrágya mennyiségét

Búza, Cukorrépa & Kukorica Bakter

A Búza/ Kukorica és Cukorrépa Bakter termékekben különböző hasznos baktériumok vannak. Ezen baktériumok megköti a levegő nitrogénjét, valamint felvehetővé teszik a talajban lekötött tápanyagokat. Növekedési hormonokkal növelik a kultúrnövény gyökerét, hogy az minél több cukorral lássa el őket. Használatukkal 20-40%-al csökkenthető a műtrágya mennyisége.

Asco Alga

A tengeri algák rendkívül nehéz körülmények között nőnek, mivel az apály dagály hatása miatt csak pár órájuk van vízben táplálkozni és fejlődni. Közben fogyasztják őket a tengeri állatok. Így ha van pár órájuk, akkor berobbannak és egy nap alatt akár egy métert is nőnek. Ha rápermetezzük őket a növényekre, akkor hasonló hatást tapasztalhatunk. A Kelpak elsősorban a csirázást, gyökeresedést és a virágzást támogatja. Az Asco Alga pedig az intenzív vegetatív növekedést.

Blackjak

A Blackjak a legjobb minőségű Leonarditból készül, vegyszermentes technológiával. A Blackjak gyártási technológiája során a méretét 10 mikron alattira csökkentik, hogy az minél nagyobb aktív felülettel rendelkezzen. Ezen technológia által ennek a humusz terméknek megmarad az ideális 4-5 közötti pH-ja. Humuszsav marad! Alkalmazhatja talajra annak vitalitását növelni, vagy lombra, mint növényi növekedést és tápanyagfelvételt fokozó biostimuláns. 

DanuVital Bio & DanuBór Bio

A DanuVital Bio terméket a benne lévő 10 féle tápelem miatt a növény táplálására, tápelem hiányok megelőzésére alkalmazzuk. A DanuBór Bio terméket pedig virágzás előtt juttassuk ki, hogy a megtermékenyülést és virágzást tudja maximálisan támogatni. 

Ino N-Fix

Az Ino N-Fix az egyik első olyan termék, melyet a növény levelére kell permetezni, és azon megtelepedve képes megkötni a levegő nitrogénjét! Ezen 3 baktérium törzs nem érzékeny a napsugárzásra. Képesek a növények által kiválasztott anyagokat hasznosítani. Használatukkal részben kiválthatók a nitrogén műtrágyák