Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

DanuBór BIO+

Dózis: 2 dl/10 liter permetlé

Kérjük a dózis és a kijuttatás idejének (hőfok, napszak) fokozott figyelembe vételét, hogy elkerüljük az esetlges perzselést. Tűző napon való kijuttatás elkerülendő, 22 fok felett a termék kijuttatása nem ajánlott. Permetezés előtt és után tiszta vízzel tisztítsuk ki a használt kijuttatási eszközt.

 

  1. A termékben lévő Magnézium fokozza a fotoszintézist, ezáltal több cukor/energia termelődik a növény számára
  2. A termékben lévő Bór és Molibdén elősegíti a növény tökéletes virágzását
  3. A plusz Nitrogén és a Kén segíti az optimális növekedést
  4. A kertészeti kultúrák nagyon érzékenyek a tápelem hiányra. Virágzás előtt 2-3 alkalommal 2 hetes időközökkel kijuttatva elősegítjük az optimális virágzást, és a maximális termést.

 

Minden kiskiszerelésű termékünk esetében, a gyártástól számított 18 hónapig garantálja a gyártója a megjelölt csíraszám, hatóanyagtartalom meglétét.

 

Görgess és olvass tovább! ⬇️

Kiszerelés: 10 L

33.020 Ft Bruttó

🧐 Bővebben a magnéziumról

A termékben lévő Magnézium fokozza a fotoszintézist, ezáltal több cukor/energia termelődik a növény számára. A termékben lévő Bór és Molibdén elősegíti a növény tökéletes virágzását. A plusz Nitrogén és a Kén segíti az optimális növekedést. A kertészeti kultúrák nagyon érzékenyek a tápelem hiányra. Virágzás előtt 2-3 alkalommal 2 hetes időközökkel kijuttatva elősegítjük az optimális virágzást, és a maximális termést.