Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

DanuVital BIO+

Dózis: 2 dl/10 liter permetlé.

Kérjük a dózis és a kijuttatás idejének (hőfok, napszak) fokozott figyelembe vételét, hogy elkerüljük az esetlges perzselést. Tűző napon való kijuttatás elkerülendő, 22 fok felett a termék kijuttatása nem ajánlott. Permetezés előtt és után tiszta vízzel tisztítsuk ki a használt kijuttatási eszközt.

 

Miben segít a DanuVital BIO+?

 1. Intenzív növekedés időszakában segíti a folyamatos növekedést
 2. Használatával elkerülhetjük a növekedést és termést csökkentő tápelem hiányokat. Például: Nitrogén, Kén, Magnézium, Vas, Bór, Mangán, Cink, Kálium, Kalcium 
 3. A termék a növényre juttatva megemeli annak a tápanyag koncentrációját, így elindul egy vízpumpa a gyökér felől, mivel a víz a kisebb koncentráció felől a nagyobb koncentráció felé mozog. Ez a vízpumpa további tápanyagokat hoz a növénynek és segíti annak az optimális párologtatását.
 4. Egy héten belül látható a termék zöldítő hatása, mely egészségesebb növényt eredményez!

 

Hogyan kell kijuttatni?

Egy 10 literes permetezőben 1-2 dl DanuVital Bio+ terméket oldjunk fel, és azt permetezzük a zöld lombra.

 

Minden kiskiszerelésű termékünk esetében, a gyártástól számított 18 hónapig garantálja a gyártója a megjelölt csíraszám, hatóanyagtartalom meglétét.

Új 1 literes kiszerelés elérhető! 💚

 

Görgess és olvasss tovább ⬇️

4.953 Ft33.020 Ft

Kiszerelés: 1 L, 10 L

Tárolása

5-30 Celsius között eredeti csomagolásban legalább 36 hónapig megőrzi a szavatosságát. Felbontás után mihamarabb kijuttatandó, de szorosan visszazárva hűvös, fagymentes helyen tárolva 6 hónapig minőségromlás nélkül felhasználható.

 

🥙 Bővebben a tápelemekről!

A DanuVital BIO+ egy olyan lombtrágya a növények számára, mely 100%-ban organikus, valamint az összes fontos (11 féle) tápelemet tartalmazza a növény számára. Ezek a tápelemek, mikroelemek a:  N, P, K, Mg, S, Ca, Fe, B, Mn, Mo, Zn.

A DanuVital Bio 10 féle tápeleme úgy lett megalkotva, hogy egy egészséges növény nedvének az optimális arányát vették figyelembe. A termékben lévő makro és mezo tápelemek (NPK + Mg+Ca +S) 6-szoros mennyiségben vannak, míg a mikroelemek 2-szeres koncentrációban. Ezzel lehet hatékonyan besűríteni a növényi nedvek koncentrációját, ami elindít egy víz és tápanyag pumpát a gyökerek felől!

 

Danu-vital-bio-összetétel

 

Miben segít a DanuVital BIO+? Intenzív növekedés időszakában segíti a növényt, biztosítva annak folyamatos fejlődését.

Ugyan úgy ahogy az embernél, egy egészséges növény is ellenállóbb a betegségekkel szemben. Mint ahogy az oroszlán is a gnú csorda végén cammogó egyedet kapja el, úgy a betegségek is a legyengült növényt betegítik meg elsőnek.

 

✨ Hogyan hat?

A DanuVital Bio+ levélre permetezése után néhány órával bejut a növénybe, majd kb. 2-3 hétig táplálja. A DanuVital BIO-nak hála, a kiegyensúlyozott tápanyagellátás biztosított  a növény számára, és fokozza annak ellenállóképességét.

 

🌱 Kiegészítő termékek alkalmazása:

 1. Első lépés: Tricho Immun kijuttatása
  Alkalmazd először a Tricho Immun terméket. Ennek szüksége van néhány órára, hogy bejusson a növénybe, és néhány hétre, hogy teljesen elterjedjen és megkezdje a növény belső védelmét és erősítését.
 2. Első lépés kiegészítése: Asco Alga hozzáadása
  A Tricho Immun alkalmazása mellett az Asco Alga terméket is kijuttathatod, amely jól kiegészíti a Tricho Immun hatását.
 3. Második lépés: SoftGuard és DanuVital Bio kijuttatása egy héttel később
  Egy hét elteltével kipermetezheted a SoftGuard terméket együtt a DanuVital Bio-val. Fontos, hogy ez csak a Tricho Immun és az Asco Alga alkalmazása után történjen, hogy elkerüld a káros kölcsönhatásokat.
 4. Ismétlődő kezelések: SoftGuard kombinációk 2-3 hetente
  A kezelési ciklusokat 2-3 hetente ismételheted, váltogatva a SoftGuard + Asco Alga és a SoftGuard + DanuVital Bio kombinációk között.

 

 

🌱 Bio, vegyszermentes kertészkedés: lombtrágya

Én kis kertem - My little garden kipróbálta néhány termékünket: a DanuVital Bio lombtrágyát, az Asco Alga lombtrágyát és a Blackjak humusznövelőt, a talajminőség feljavítóját. Ezen szerek házikerti dózisa 2dl/10liter.