Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

DanuVital BIO+

Dózis: 2 dl/10 liter permetlé.

Kérjük a dózis és a kijuttatás idejének (hőfok, napszak) fokozott figyelembe vételét, hogy elkerüljük az esetlges perzselést. Tűző napon való kijuttatás elkerülendő, 22 fok felett a termék kijuttatása nem ajánlott. Permetezés előtt és után tiszta vízzel tisztítsuk ki a használt kijuttatási eszközt.

Miben segít a DanuVital BIO+?

  1. Intenzív növekedés időszakban segíti a folyamatos növekedést
  2. Használatával elkerülhetjük a növekedést és termést csökkentő tápelem hiányokat. Például: Nitrogén, Kén, Magnézium, Vas, Bór, Mangán, Cink, Kálium, Kálcium 

1 literes verzió hamarosan érkezik 💚

Minden kiskiszerelésű termékünk esetében, a gyártástól számított 18 hónapig garantálja a gyártója a megjelölt csíraszám, hatóanyagtartalom meglétét.

 

Görgess és olvasss tovább ⬇️

Kiszerelés: 1 L, 10 L

4.953 Ft33.020 Ft Bruttó

🥙 Bővebben a tápelemekről!

A DanuVital BIO+ egy olyan lombtrágya a növények számára, mely 100%-ban organikus, valamint az összes fontos (10 féle) tápelemet tartalmazza a növény számára. Ilyen tápelemek, például, a M, P, K, Mg, S, Ca, Fe, B, Mn, Mo, Zn. Miben segít a DanuVital BIO+? Intenzív növekedés időszakban segíti a folyamatos növekedést.

 

✨ Hogyan hat?

A DanuVital Bio+ levélre permetezése után néhány órával bejut a növénybe, majd kb. 2-3 hétig táplálja. A DanuVital BIO-nak hála, a kiegyensúlyozott tápanyagellátás növeli a növényt és fokozza annak ellenállóképességét.

 

👩‍🌾 Hogyan használd

Levélre permetezve néhány órán belül bejut a növénybe, majd 2-3 hétre elegendő tápanyaggal látja el. Ha nagyobb területten kertészkedsz a dózis: 3-5 liter/hektár

 

📦 Tárolása

Hűvös, fagymentes, száraz helyen 5-30 0C között eredeti zárt csoma- golásban legalább 18 hónapig meg- őrzi a szavatosságát. Felbontás után kijuttatandó, de megfelelően visszazárva és hűtve 30 napig minő- ségromlás nélkül felhasználható.