Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

Sárréti ChiliFarm bemutatja: Miért választottuk a Danuba Garden termékeit?

Sárréti Chilifram Danuba Garden termékeket használ

Miért a Danuba Garden?

Sárréti ChiliFarmon idén először használtuk a Danuba Garden termékeit, nevén nevezve a SoftGuard-ot, Black Jak-et és a MikoMax Gardent. Az eddigi eredmények alapján elmondhatjuk, hogy mindhárom termék pozitív hatást gyakorolt chili növényeink fejlődésére, védelmére. De miért is választottuk ezeket a termékeket, és hogyan segítettek a növényeinknek?

A cég termékei elsősorban azért fogtak meg minket, mert természetes megoldást adhatnak a növényeink számára, mindamellett a termékek leírásai informatívak, konyhanyelven íródtak. A közösségi médiában talált visszajelzések és vélemények pedig csak megerősítettek minket az első rendelésben. Na de következzen a lényeg.

Sárréti Chilifram Danuba Garden termékeket használ

Nem romlott el, de a talajjavítás fontos

BlackJak terméket a talajelőkészítés során alkalmaztuk. Hátipermetezővel juttattuk ki, hogy javítsuk a talajminőséget és növeljük a növények tápanyagfelvevő képességét. A megfelelő használat érdekében egyenletesen permeteztük a talajra. A termékleírás szerint a BlackJak kiválóan megnöveli a víz- és tápanyagfelvehetőséget, még a gyengébb minőségű talajokban is, és hozzájárul az optimális talajállapot fenntartásához, ezáltal egészségesebb és erősebb növényeket eredményezve.

Blackjak

Az eredmények alapján a termék alkalmazása javította a palánták tápanyagfelvételét, erősítette ellenállóképességüket, és úgy gondoljuk, hogy a talajéletre is pozitív hatással lesz.

Sárréti Chilifram Danuba Garden termékeket használ

A mikorrhiza gombák ereje

MikoMax Gardent a palántáink kiültetése előtt alkalmaztuk. A mikorrhiza gomba és biostimuláns tartalmú terméket a palánták kis földbe fúrt lyukaiba, egyesével kézzel szórtuk ki a tasakban található mérőeszköz segítségével. Három fóliasátorban használtuk a MikoMax Gardent, míg öt fóliasátor kontroll területként maradt. Az eredmények alapján a termék alkalmazása javította a palánták tápanyagfelvételét, erősítette ellenállóképességüket, és úgy gondoljuk, hogy a talajéletre is pozitív hatással lesz. Ennek köszönhetően növényeink gyorsabban megragadtak, nem volt gond a gyökeresedés beindulásával.

A MikoMax granulátom az ültetőgödörbe kerül

SoftGuard a Sárréti ChiliFarmon

A Danuba Garden SoftGuard termékét a palánták kiültetése után juttatuk ki permetezővel, és a növények meghálálták a törődést. A SoftGuard egy 100% organikus növényi immunerősítő, amely kitozán tartalmának köszönhetően erősíti a növények védekezőképességét a kórokozók ellen, gyorsítja a sebek gyógyulását. A chili palánták egészségesek maradtak, jelentősen csökkent a kiültetés után megjelenő betegségek előfordulása (gomba, baktérium) az állományban.

SoftGuard-család

Tapasztalataink

A 12. chilizős szezon markonyi tavaszi tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a BlackJack és a MikoMax Garden használata hozzájárult palántáink gyors megragadásához és gyökeresedéséhez. Alig volt olyan növényünk, amelyen hiánybetegségek jelei jelentkeztek volna, és a betegségek sem voltak számottevőek az állományban.

🪴 Ajánlott cikk a Sárréti ChiliFarmon használt termékekről: Chili paprika tápoldatozása, védelme: Gondozás, ajánlások

A Sárréti ChiliFarm számára kiemelten fontos, hogy növényeink egészségesek és erősek legyenek, hiszen ez alapozza meg a kiváló minőségű chili termést majd termékeinket, amit a chili webshopban akár már most is megrendelhettek. A Danuba Garden termékeivel jelenleg úgy érezzük, hogy sikerült egy bizonságosabb szintre emelni a termesztési technológiánkat, és izgatottan várjuk az elkövetkező időket, hogy összehasonlítsuk a sátrak növényeit, terméseit.

Sárréti Chilifram Danuba Garden termékeket használ