Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarországon INGYENES a szállítás!

InoMyc

A folyékony Mikorrhiza

Dózis: 0,5-1 liter/hektár, ültető gödrönként 5ml elegendő

Mire jó az Ino Myc?

  1. 30-50%-kal növeli a növény víz és tápanyagfelvételét, így szárazságban vagy gyengébb talajokon is nagyobb termésre számíthatunk
  2. Javítja a talaj szerkezetét és vízmegtartó kapacitását
  3. Fokozza a növény ellenálló-képességét a talajból támadó kórokozókkal és kártevőkkel szemben
  4. A Mikorrhiza gombák 400-500 M évvel ezelőtt kapcsolódtak a növényekhez, amikor azok “kiléptek” az őstengerből

 

Használati ajánlat a (kis)kertben:

Felbontás után ajánlott egy napon belül felhasználni. Körülbelül 2 szeres mennyiségre felhígítván a terméket – azaz 3 litert összekeverni másik 3 literrel (SUM 6 liter) – a növény gyökerét lehet ebbe belemártani, vagy beöntözni vele az ültető gödröt. Egy gödörbe 5 ml elegendő.

 

Minden kiskiszerelésű termékünk esetében, a gyártástól számított 18 hónapig garantálja a gyártója a megjelölt csíraszám, hatóanyagtartalom meglétét.

 

Görgess és olvasss tovább ⬇️

Kiszerelés: 0,5 L, 3 L

25.273 Ft144.780 Ft Bruttó

👩‍🌾 Mire jó az Ino Myc?

30-50%-kal növeli a növény víz és tápanyagfelvételét, így szárazságban vagy gyengébb talajokon is nagyobb termésre számíthatunk. Javítja a talaj szerkezetét és vízmegtartó kapacitását. Fokozza a növény ellenálló-képességét a talajból támadó kórokozókkal és kártevőkkel szemben. A Mikorrhiza gombák 400-500 M évvel ezelőtt kapcsolódtak a növényekhez, amikor azok “kiléptek” az őstengerből.

 

🧐 Tudta?

Mi az a Mikorrhiza gomba? A Mikorrhiza gomba már évmilliók óta támogatja a növényeket, hogy azok rossz talajviszonyok között is megfelelő mennyiségű vizet és tápanyagot tudjanak felvenni. Ez nem karitatív tevékenység, hanem cserében a növény kész tápanyagokat (pl. cukrokat és aminósavakat) ad át a gomba számára.

 

🍄 Mikorrhiza gomba, mint testőr

A Mikorhiza gomba olyan anyagokat választ ki, mely képes fékezni a talajban lévő káros nematódák (fonalférgek), baktériumok és gombák támadást. Ez az ő érdeke is, hogy megvédje a gazdatestet. Így fokozhatjuk a növény ellenálló képességét. A Mikorrhiza gomba jelentős mennyiségű vasat képes felvenni a talajból, ami elsősorban a káros gombák növekedéséhez szükséges. így azok növekedését akadályozzák!

Videó a Danuba Garden vegyszermentes és bio termékeiről!

A Kertész Kertje Pilisszentkereszten blog írója Szomorú Miklós tollából: “Jó félórás videót hoztam most nektek. De érdemes végignézni, vagy hallgatni. Talajélet, algák, michorriza gombák, és öko növényvédelem. Permetszerek és műtrágyák helyett használjuk ezen anyagokat. De természetesen maga a komposzt a legjobb ami történhet egy kertben. Velük csak tovább javíthatjuk és gyorsítjuk az egyensúly kialakulását.”

 

 

Angol nyelvű, de jól illusztrált videó a Mikorrhiza gombáról 🍄

További kategóriájú termékeink: